Multihog

Multihog är en redskapsbärare med flera ändamål - snöhantering, gräsklippning och mycket mer. Imponeras av maskinens styrka och utför dina arbetssysslor i exceptionell förarkomfort.

Om Multihog

Multihogs framgångssaga kom ifrån grundarnas engagemang i Moffett Ltd. Där var Jim McAdam (nu VD för Multihog) en nyckel till att ”Moffett Mounty truck-mounted forklift” blev framgångsrik. Efter försäljning av 50,000 enheter såldes Moffett Ltd och Multihog etablerades kort därefter. Sedan dess har Multihog växt till att användas av världens största flygplatser och företag. Olika användningsområden för Multihog:

HM Maskin kom i kontakt med Multihog efter start av försäljning av ogräsbekämpningsmaskiner. Ogräsmaskinerna såldes med redskapsbärare vi inte tyckte höll måttet. Vi blev då tipsade om de Irländska tillverkarna Multihog och redan 2017 blev vi generalagent.

”Det som imponerat oss är framförallt förarkomforten. Där sticker Multihog ut jämfört med konkurrenterna. Våra kunder brukar även tycka den är stark och att den har bra sikt.” – Kalle Lindén, säljare HM Maskin

Tryck här för att komma till Multihog:s hemsida